قیمت کانکس چقدر است؟ هزینه کانکس به پارامترهای گوناگونی وابسته است، اما تعرفه کانکس از 10.000.000 تومان تا 100.000.000 تومان می‌تواند متفاوت باشد. موارد مختلفی از قبیل جنس کانکس، نوع سازه کانکس، نقشه کانکس، نوع کانکس و… در قیمت نهایی کانکس تاثیرگذار است. یکی از مواردی که در زمان خرید بهترین کانکس باید به آن توجه داشته باشید، قیمت نهایی کانکس است. به شیوه‌های مختلفی می‌توان هزینه یک کانکس را محاسبه کرد، بر اساس متراژ کانکس، کاربرد کانکس مثلا خرید کانکس مدرسه با خرید کانکس نانوایی متفاوت است.

تعرفه کانکس 1402

تعرفه کانکس 1402 تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی قرار می‌گیرد که در ادامه به تعدادی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره خواهد شد:

کانتینرها در اندازه‌های متنوعی همچون 6 متری، 12 متری و… تولید می‌شوند که مطمئنا با بزرگتر شدن ابعاد سازه قیمت نهایی آن نیز افزایش می‌یابد.

عامل دیگر موثر بر نرخ کانکس کیفیت مواد اولیه بکار رفته در ساخت آن است. برخی از تولیدکنندگان از متریال درجه یک و عده‌ای دیگر نیز از مواد نامرغوب در پروسه تولید کانتینر استفاده می‌کنند که این موضوع موجب تفاوت در قیمت‌ها می‌شود.

نوع کاربری سازه نیز قیمت نهایی آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برای مثال کانکس مسکونی به دلیل دارا بودن امکانات رفاهی بیشتر در مقایسه با کانکس‌های خدماتی گران‌تر است.

این مسئله که برای ساخت اسکلت کانکس از چوب یا فلز استفاده شود، بر قیمت آن تاثیرگذار است. همچنین به کار بردن پروفیل‌ها و جنس ورق ‌بدنه نیز هزینه نهایی را تغییر می‌دهند.

نقشه کانکس از دیگر پارامترهای موثر بر تعرفه آن است. سازه‌هایی که تنها یک سالن ساده دارند، نسبت به مدل‌هایی که مجهز به چندین اتاق، آشپزخانه و … هستند با نرخ ارزان‌تری به فروش می‌رسند.

در نظر گرفتن تجهیزاتی مثل دیوارپوش، تاسیسات برقی و… موجب می‌شود که تعرفه کانکس 1402 افزایش پیدا کند.

جنس درب و پنجره‌ها، دیزاین خاص و سفارشی برای نمای بیرونی، نوع دکوراسیون داخلی، نوسانات ارزی، برند شرکت تولیدکننده و همچنین هزینه‌های جابجایی هم قیمت کانکس را بالا و پایین می‌برند.

4.7/5 - (11 امتیاز)